Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Huisnummer-winkel.nl

Als je een nieuwe woning hebt en nog op zoek bent naar een huisnummer die je op of naast de voordeur moet bevestigen, ben je op onze website aan het juiste adres. Op de homepage kun je gebruik maken van de zoekfunctie om te controleren of onze website het specifieke product aanbiedt wat jij zoekt, echter kun je ook gelijk kijken naar de lijst aan de linkerkant van de pagina waar de artikelen op alfabetische volgorde uiteengezet staan. Tevens heb je de optie de producten met elkaar te vergelijken, je kunt ze namelijk selecteren op kleur, prijs en merk.

Het belang van huisnummers

Wanneer je een woning hebt, is het verplicht tegelijkertijd een huisnummer aan te schaffen. Je woning is immers niet voor niets gekoppeld aan een adres en door de Wet basisregistraties adressen en gebouwen moeten huizen een nummer hebben om herkenbaar te blijven. Het gebruik van huisnummers stamt al uit 1800, want toen zijn ze voor het eerst voorgeschreven door de Napoleontische regering. Huisnummers kunnen op verschillende manieren voorkomen, maar het vaakst vindt je de oneven cijfers aan de ene kant van de straat, en de even cijfers aan de andere kant. Maar dit hangt ook van de straat of van het huis af. Zo gelden er voor huizen aan pleinen andere regels, en ook voor huizen die op één perceel staan of twee onder één kap zijn.
Elke woning in Nederland heeft dus een huisnummer nodig. Echter kun je als bewoner vaak wel kiezen hoe deze eruit komt te zien. Zo kun je ervoor kiezen een tekst aan je nummer toe te voegen, zodat buitenstaanders kunnen herkennen wie er op het adres woont. Ook de materiaalsoort van het bordje kun je zelf kiezen. Zo worden sommige bordjes van natuursteen gemaakt, maar andere weer van emaille of kunststof. Ze kunnen je woning allemaal een bepaalde soort uitstraling bieden. Het ene bordje past bijvoorbeeld beter bij een monumentale woning, maar het andere bordje kun je weer goed gebruiken bij een moderne nieuwbouw woning. Ze komen wel allemaal overeen met het feit dat ze roestvrij en stevig zijn.

Producten op de websites

Naast huisnummers, biedt onze website ook deurbordjes en thermometers aan. Deurbordjes kun je gebruiken door simpelweg in je huis aan te geven waar je welke soort kamer vindt. Denk aan de keuken, het toilet of de badkamer. Ook kun je een thermometer aanschaffen om te registeren wat de temperatuur in je huis of tuin is. Je vindt ze in allerlei soorten en maten, met diverse prints of afbeeldingen.
Wanneer je een geschikt product hebt gevonden, kun je klikken op de functie meer informatie om extra informatie in te winnen over het product. Hier staan namelijk de eigenschappen en afmetingen van het artikel weergegeven. Vaak staat er ook duidelijk aangegeven hoelang de levertijd is en hoeveel de verzendkosten bedragen. Als je het product uiteindelijk aan wil schaffen, druk je op bestellen en wordt je doorgestuurd naar de betreffende webwinkel. Onze website biedt dus alleen de kans producten met elkaar te vergelijken. Dit is echter zeer handig want hierdoor kun je wel het goedkoopste product vinden.

Onze 3 meest bekeken artikelen

Emaille naambord groot

Emaille naambord groot

 
Prijs: € 77.95

Emaille huisnummer groot. Leverbaar in diverse kleuren en teksten. U kunt tevens de kleur van van de letters en cijfers bepalen. Oftewel u ontwerpt uw eigen naambord...

Meer informatieBezoek de Webwinkel
Deurbordje ovaal emaille Meterkast

Deurbordje ovaal emaille...

 
Prijs: € 11.95

Handig als je weet waar de meterkast is. Met dit emaille deurbordje zal jij jouw niet meer in de verkeerde deur vergissen.

Meer informatieBezoek de Webwinkel
Deurbordje emaille ovaal Kelder

Deurbordje emaille ovaal...

 
Prijs: € 11.95

Deurbordje emaille ovaal Kelder echte nostalgie in een nieuw jasje gestoken.

Meer informatieBezoek de Webwinkel